Badrumsrenovering

Dags för badrumsrenovering? Är ditt badrum omodernt och slitet eller behöver du lite förnyelse i ditt hem? Vi på McCarthys Snickeri & Bygg AB har renoverat många badrum genom åren och vet vad som krävs för att det ska bli hög kvalitet på resultatet. Har du inte bestämt dig än? Fråga oss gärna om renovera badrum pris – vi lovar att beslutet blir lätt för dig. Du kan känna dig trygg när du anlitar våra duktiga målare och snickare!

Badrumsrenovering – en klok investering

Det kan finnas många skäl till att man vill ha en badrumsrenovering. Ett fräscht badrum är inte bara härligt för de boende, det ökar även värdet på bostaden vid en eventuell försäljning. Det är därför en smart investering inför framtiden att låta oss på McCarthys Snickeri & Bygg AB att renovera ditt badrum.

Vi har ett nära samarbete med till exempel inredare och elektriker mfl. och kan därför åta oss hela projektet. Hos oss får du skräddarsydda helhetslösningar.

Badrumsrenovering
Badrumsrenovering – en klok investering

Tips till dig som funderar på badrumsrenovering

Har du bestämt dig för att renovera badrummet? Grattis till ett klokt val! Vi vill gärna hjälpa dig i din planering och har därför samlat några tips som vi hoppas att du kan ha nytta av.

  • Hur stort badrum vill du ha – Mät ytan på ditt badrum och bestäm sedan vilka förändringar som kan göras.
  • Vilken stil passar bäst – Hur vill du att ditt badrum ska se ut? Gillar du en särskild stil? Ska rummet vara retro, modernt eller minimalistiskt? Vill du ha få färger eller ska badrummet vara färgglatt?
  • Vilken standard har de nuvarande rören – Vi rekommenderar att du låter en kunnig person se över rören i badrummet. Bestäm sedan om det är dags att byta ut dem.
  • Fundera på vilken belysning som är lämplig – Belysning är väldigt viktigt och du bör tänka på både funktion och trivsel när du gör din planering. Det ska inte bara bli fint, det ska fungera också.
  • Val av material är viktigt – Det gäller att välja material som fungerar i ett badrum och som stämmer överens med den stil du valt. Fråga gärna oss om du är osäker.
  • Vad får din badrumsrenovering kosta – Vad har du råd med? Be oss om en offert så blir det lättare för dig att planera din badrumsrenovering. McCarthys Snickeri & Bygg AB har bra renovera badrum pris.

Hör av dig till oss

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller e-post. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper om badrumsrenovering. Har du frågor om renovera badrum pris? Tveka inte – kontakta oss.

McCarthys Snickeri & Bygg AB utgår från Tungelsta där både kontor och verkstad finns. Tungelsta ligger i Haninge kommun, söder om Stockholm.

Tips till dig som funderar på badrumsrenovering