Byggnation i Haninge och Huddinge

Vi erbjuder professionellt utförd byggnation och har ett brett utbud av tjänster. Våra erfarna målare och snickare kan till exempel erbjuda nybyggnation och tillbyggnad i Haninge och Huddinge kommun. Hos oss är möjligheterna många – varför inte låta oss bygga uterum åt dig? Vi åtar oss både små och stora projekt.

McCarthys Snickeri & Bygg AB erbjuder helhetslösningar för både företag och privatpersoner – vi lyssnar på dina önskemål och gör sedan allt för att förverkliga dem. Vi arbetar med totalentreprenad och ingår i ett nätverk av kreativa och seriösa samarbetspartners.

Drömmer du om ett nytt kök? Börjar badrummet se omodernt och slitet ut? Längtar du efter att kunna äta god mat på en vacker uteplats? Inga problem – vi åtar oss projekt i de flesta storlekar. Beskriv dina behov och visioner för oss så lovar vi at göra vårt yttersta för att göra dig nöjd!

Byggnation | McCarthys Snickeri & Bygg | Haninge
Byggnation av uterum

Exempel på tjänster – nybyggnation, tillbyggnad och bygga uterum

Hos oss på McCarthys Snickeri & Bygg AB ligger fokus på dig som kund. Vi använder oss alltid av professionell utrustning och noggrant utvalda verktyg. Några exempel på tjänster:

  • Nybyggnation – vi bygger bland annat villor, lösvirkeshus och arbetar med butiksinredning.
  • Tillbyggnad – vill du bygga till ditt hus? Behöver du kanske ett större garage? Vi hjälper dig gärna.
  • Bygga uterum – uterum och altaner ökar både husvärde och trivsel. McCarthys Snickeri & Bygg AB har stor erfarenhet av att bygga uterum och vet med andra ord hus vi ska göra för slutresultatet ska bli till belåtenhet.

ROT – ett bra sätt att sänka kostnader för byggnation

Tack vare ROT-avdraget behöver du inte oroa dig för att din byggnation ska fresta på ekonomin alltför mycket. Avdraget sänker nämligen dina omkostnader rejält! Fråga gärna oss så berättar vi mer om vad ROT kan innebära för just dig.

Kontakt

Varför vänta? Hör av dig till oss redan idag! Vi ser framemot att få hjälpa dig med dina visioner. Har du frågor om till exempel byggnation, nybyggnad, tillbyggnad? Slå en signal eller skicka ett mail, så svarar vi.

McCarthys Snickeri & Bygg AB har sitt kontor och sin verkstad i Tungelsta som ligger i Haninge kommun, söder om Stockholm.

Byggnation - ombyggnad, nybyggnad, tillbyggnad