McCarthys – Ett erfaret byggföretag

Letar du efter ett erfaret byggföretag som åtar sig uppdrag i till exempel Haninge och Huddinge? I så fall är McCarthys Snickeri & Bygg AB i Tungelsta rätt val för dig!

Ett byggföretag med många tjänster

Vår byggfirma kan till exempel erbjuda:

  • nybyggnation
  • tillbyggnad
  • köksrenovering
  • renovering av badrum
Köksrenovering av byggföretag
Anlita byggföretag för att bygga trappa

McCarthys Snickeri & Bygg AB – en flexibel byggfirma med stor kapacitet

Vänta inte med att förverkliga ditt drömprojekt! Kontakta oss och låt oss hjälpa dig med dina visioner. Hos McCarthys Snickeri & Bygg AB kan du vara säker på att få professionell service och lösningar som är anpassade efter dina behov och önskemål. Vår byggfirma vill inte bara uppfylla dina förväntningar – vi vill helst överträffa dem.

Vi erbjuder kundanpassade lösningar där du som kund är i centrum. Lyhördhet och bra kommunikation är en viktig del av allt arbete eftersom det bland annat gör att kunden får större inblick i hur projektet fortskrider samtidigt som vi får lättare att vara flexibla inför önskemål. Förmågan att lösa eventuella problem som dyker upp är en av våra styrkor.

Vårt byggföretag erbjuder totalentreprenad

McCarthys Snickeri & Bygg är ett byggföretag med totalentreprenad. Det innebär att vi kan följa med dig hela vägen – från idé och tills projektet är i mål.

Vår byggfirma ingår i ett nätverk av professionella samarbetspartners och arbetar regelbundet tillsammans med till exempel arkitekter, bergsprängare och elektriker. Ett byggföretag med stora möjligheter med andra ord!

Vårt byggföretag erbjuder totalentreprenad
Nyfiken på vårt byggföretag?

Kontakt

Vill du ha mer information om oss och om vad vi har att erbjuda? Är du nyfiken på vårt byggföretag eller har frågor om vår totalentreprenad? Vi är en tillmötesgående byggfirma och delar gärna med oss av våra kunskaper.

Vi har vår utgångspunkt i Tungelsta som ligger i Haninge, inte långt från Huddinge.